KOMMER TILLBAKA PÅ SÖNDAG

Hemma från jobbet. Nu liksom. Blev strul med kassorna så det blev lite övertid. Nu ska jag ladda alla batterier som finns och sen gå upp klockan fem för att vakna ordentligt. Ska möta upp Maja vid spottkoppen vid 7.

Kommer tillbaka söndag kväll med massa nya minnen!

GÅ HEM

Hmm, om det står att man ska komma tillbaka från semester den 23 juli och fortfarande inte har dykt upp vad gör man då?

Går hem från jobbet helt enkelt.

12 TIMMAR JOBB

Så sitter man här igen. En arbetsplats utan ventilation, du kan ju tänka dig luften. Eller mer luften som inte finns.

Packningen tar form, och det blev inte så mycket saker faktiskt. Har ju dock inte packat ner det än.. Ska göra det ikväll när jag kommer från JC typ 22. Suck. Varför jobba 12 timmar på en och samma dag? Helt onödigt!

Bussen går imorrn 7.30 så det blir till att gå upp med tuppen.

HON ÄR FIN



Familjen kommer bli bra!

DRAGVAGN?

Segade kvar på jobbet mer än 7 timmar, utan lunch. Mötte upp Linnéa i city och gick och handlade förnödenheter. En fika på det och sen vidare till systra min.

Nu har jag precis burit upp allt från källaren som behövs. Ryggsäck, madrass och sånt. Kommer blir galet mycket att bära. Dragvagn någon?

Mamma börjar bli nojig, visste det! Haha, hon funderar att åka på senare på semester bara för att kolla så jag är hel när jag kommer hem på söndag. Syster Cissi bad mig ta det lugnt medan den andra slängde luren i örat på mig, jo man tackar.

Nu ska det skrivas packlista. Den lär behövas revideras ett antal gånger så det är lika bra att börja nu..

SUPEROKÄND

Vad gör alla superokända människor på dagarna egentligen?

JIPPIE

Linnéa kommer in till stan JIPPIE! Massa roligt att berätta. Först lunch i ensamheten.

BLUBB

BLUBB. Jag har supertråkigt. Skulle vilja vara en guldfisk.

NÖDVÄNDIGHETER

Uppe med tuppen idag. Var på jobbet halv 8 och här sitter jag och har inget att göra. Var håller Pierre egentligen hus? Känns ganska meningslöst att sitta här för nuvarande.

I mitt huvud planeras Emmaboda, vad som ska och inte ska med. Kommer bli alldeles för mycket packning precis som förra året till Peace and Love.

Mamma tog inte festivalnyheten speciellt hårt vilket var skönt. Hon brydde sig inte överhuvudtaget för en gångs skull. Idag efter jobbet ska jag springa på stan och köpa nödvändigheter. Och börja packa lite. Måste hem till syrran och hämta sovsäck och möta upp den andra för kamera.

SLEEPY

Nu är jag trött och borde sova. Sovit tre timmar typ och sen jobbat till stängning också. Imorrn är det modevisning på F12 om det hinns med eftersom det är en del saker som behöver fixas inför Emmaboda. Fy fan va kul det ska bli!

ATT GÅ VILSE


Jag var ute och promenerade imorse. Det tog lite längre tid än planerat, men så går det ju om man går vilse. Måste gått över en mil. Bra att gå bort lite alkoholkalorier tänkte jag och gick och gick och gick så jag var tvungen att vila lite. Men fint är det i Årstaviken iallafall.

6 MINUTER

Det blev en löptur. Fan va duktig jag är. Och fort gick det. Gick 6 minuter fortare än det brukar, dvs på 34 minuter. Man ska vila sig i form. Så är det bara.

Nu kan jag ha gott samvete hela dagen.

GLADAN





Kände att jag saknade Gladan lite. Segling mellan Cadiz och Las Palmas i höst fyra veckor, hoppas jag kommer med.

SOL?

Vad ska man hitta på idag då? Jag kände verkligen för sol. Jag har redan flagnat två gånger i sommar. Ja, men eftersom vädret sviker så får man väl hitta på nåt annat.

Ikväll jobbar jag till 21 sen bär det av till trädgårn med Nathalie och alla klasskompisar. Mycket trevligt ska det bli.


HMM

Mmm, trist nog var Elin tvungen att gå hem för att släppa in sin kompis som inte hade nycklar. Men som tur var dök Maja och Matilda med vänner upp så vi gick ner till trädgårn en stund innan de stängde. Grymt häftigt ställe. Tillbaks dit imorrn helt klart. Dock då efter jobbet. Men nu är jag hemma tidigt och jag känner mig jätteduktig.

Ska träna imorrn tänkte jag. Men jag lovar inget. Paniken inför mönstring börjar infinna sig nu. 17 augusti är ju fan snart. Och så ska man iväg på festiva vilket betyder musik, ÖL i stora mängder, mat på hemskt konstiga tider och alldeles för lite sömn. Dålig kombo om man ska komma i form haha.

HEELS

Nu bär det av ut på söder. Elin messar säger " ta på dig heels om du inte vill känna dig kort". Hmm, jag är kort och hon toklång. Närmare 190 typ med klackar. How nice

RASTLÖSHET

Alla har ju sina bekymmer. Alltid kul att höra andras knasiga historier om ditten och datten. Middagen var god med gott vin, men jag luktar säkert massa vitlök. Hemma en sväng i väntan på vidare order.

Eller jag kanske borde stanna hemma? Nej, alldeles för rastlös.

PLÖJER

Typ ingen koll på nån av banden som ska spela egentligen, men det låter helt klart bra! Plöjer igenom alla artister för att ha lite koll då iaf.

TAPASMIDDAG

Ikväll middag med Ingrid och Maria på nån tapasrestaurang. Måste ju firas lite att det är löning.

ISTÄLLET FÖR MUSIK; FÖRVIRRING




EMMABODA BOKAT!


Så taggat! Vi bestämde igår att vi ska åka. Kommer bli sjukt kul. Äntligen blir efterlängtad festival av! Skiter i jobbet, I don't care.

RSS 2.0