HEMAVAN


Jennifer uppe i Hemavan i Sjövärnskårens regi.
En av mina gamla favoriter. Tagen med analog systemkamera. Nikon F-801, en gammal goding helt enkelt.

FEM IGEN?

Jag tyckte om vår nya religionslärare. Mariapia. Nästan så jag ser fram emot att gå till nästa veckas lektion. (Fast egentligen inte eftersom jag inte riktigt förstod poängen med läxan). Det där med figurteckning är egentligen inte heller min sak. Förstod inte varför jag valde till det. Jag ritar som en femåring om inte värre.

KVARTERET SKATAN

Kvarteret Skatan är det bästa som finns. Perfekt kvällsunderhållning.


STACKARS TANIGA ARMAR

Jag var och tränade igår. En lördag liksom, nu har det gått långt. Gick all in på mina små stackars taniga armar och de mår inte prima idag. Kunde knappt svinga golfklubban till en början. Imorgon vaknas mer gymvistelse och första gitarrlektionen med Alice. Kulkulkul


KABBEN WITH FRIENDS


Fanny, Maja, Moa och Jennifer

Fanny all- in

Skönaste paret. Jojjo och Limmet

Moa, jag och Fanny. Full fart med dans

Det var verkligen "Be there or be square" igår. Alla var där.

ALL IN KABYSSEN

När det är sista kvällen på kabben för säsongen är det såklart man går all in. Grundar man med tre shots tequila får man skylla sig själv.







Bara älskar fingrarna. Tipptapp?

GOLF ÄR BRA

Dagen har spenderats ute på golfbanan. Det började bra men slutade dåligt.




Bilder tagna med mobilkamera.

Golf är det bästa medlet mot baksmälla. Jag lovar.

MOZAIK

Vi satt på Mozaik igår och pratade om allt mellan himmel och jord. Även Bea och hennes pojkvän kom dit, det var hemskt länge sen jag såg dem. Medan Nathalie och Sanna drog vidare så åkte vi andra hem. Kändes riktigt bra att vara hemma tidigt.

Idag ska jag ner till gymmet med mamma runt 2 för att sedan åka till Vaxholm och sista kvällen på Kabyssen. Men ska ta det lungt eftersom jag ska återuppta mitt golfspelande efter ett långt uppehåll imorgon.


GANSKA HET



Känns som om han är ganska het.

NICOLES FAVORIT

Nicole har lagt upp sin favorit på mig på sin blogg. Diggar faktiskt nog den här bäst.



En gudinna från helvetet som Olivia sa. Stämmer bra.

PRAT

Som vanligt i mitt liv, ändrar jag mig väldigt fort. Det blir utgång/förkrök/mysa-med-vännerna ikväll istället för syster O och förorten. Kimmie, Emma, Nathalie, Sanna och jag ska mötas upp någonstans i den stora staden och prata. Prata om Bondeköping, lumpen, skolan, jobbet och killar. Brukar bli väldigt mycket av det. Killar alltså. Där rök ju min vita helg innan den ens hade börjat. Typiskt mig ja.

FÖRORTEN

Ska hem nu innan jag far ner på årets första gitarrlektion. Ska antagligen ta det lugnt ikväll och umgås lite med syster ute i förorten där hon nuförtiden håller hus innan hon blir stadsbo på heltid igen.

Nathalie sa i veckan att hon ska softa med alkoholen nu när hon har blivit nollad i två veckors tid. Men, vad ska hon göra ikväll trots att hon är sjuk? Gå ut såklart haha.

SIST KVAR EN FREDAG

Nu är jag sist kvar på jobbet. En av de cheferna kom fram till mig och frågade om jag var ny. Svar: jag har extrajobbat här ett par år. Sånt är alltid kul. Diggade hans brillor för övrigt.

Ingen som känner igen mig i min nya man. Man som på hästar, inget annat.

ÄRENDE TILL BANKEN

Blev ärende till banken och jobbet istället. Bra att jobba lite när man spenderar så otroligt mycket.

VIT HELG?

Sa jag förresten att jag färgade om håret i onsdagskväll? En mörkare nyans och är nu nästan svarthårig. Trivs som fan faktiskt. Blev kallad exotisk av kille på krogen, det var ett annorlunda sätt att ragga på.. Hmm. Jag och Mathilda har iallafall konstaterat att nertrappning på alkoholen är ett måste. Vit helg?

SHIT VAD JAG BARA ÄLSKAR SLADDAR



Varför måste alla sladdar jämt bara trassla in sig i varandra och sedan bli en omöjlighet att trassla ut det igen?

NÅGRA TIMMAR SENT BARA

Idag är det typ fint väder ute märkte jag när jag vaknade nyss, några timmar sedan klockan ringde. Men det är bara lekdag i skolan idag så jag kände att en sovmorgon skulle sitta fint. Vet inte vad dagen har att erbjuda än. Hittills har de bjudit på nygräddade våfflor vilket är helt okej.

Ut på stan och softa i solen och med en bok kanske. Nathalie är hemma från alla bönder också i helgen! Skvallra kan man bara göra till 100% med henne.


MORE

Återkommer imorgon. Nu ska jag dricka mer alkohol. TOODELS

<3 KALENDER

Jag kan leva utan mycket men inte min kalender.





Spillt kaffe i hörnen också på min fina svarta ormskinnsklädda bästa vän. Lite oförskämt jag vet.

ONLYNICOLE HAR FOTAT MIG

Var och blev fotad av duktiga Nicole i söndags. Här är några av bilderna.











Alla foton tagna av Nicole. (onlynicole.blogg.se)

HOPPA JÄMFOTA

Mitt konto hoppar jämfota över påfyllning. Det roliga är att jag tjänar lika mycket på JC som på SIS fast jag jobbar typ te gånger så mycket på SIS. Jag älskar OB-tillägg! Redan spenderat pengar idag men har fått tillbaka tusen av Maja också.

Gick med klasstjejerna till en secondhand-utförsäljning men jag orkade inte ta mig an projektet att kolla igonom allt. Sen mötte jag upp Ingrid och Linnea och åt sushi och gick en kort sväng på stan. Inhandlade en efterlängtad hårfärg och en välbehövd mascara. Ligger nu i fullständig matkoma efter en extramiddag hemma. Jag får skylla mig själv.

Damfotboll är ingen höjdare för övrigt.

LÖNEKONTORET

Ska springa förbi bankomaten och kolla hur mycket lön jag fått. Ska bli spännande. Måste ringa JC's lönekontor då de endast drar typ 8-10% i skatt också. Vägrar bli betalningsskyldig nästa år.

Snart bär det av till skolan och första sömnadslektionen för den här terminen.

SUNKSKUNK

Ibland hittar man se sunkigaste fotona på en själv. Kimmie meddelade att dessa låg ute på svk gotlands hemsida. Börje, va faaan..


Jag och Elfberg. Prepp inför nattnaven PK 2008


Älskar min hållning ibland, 4:e från vänster

GRÖNJÄVLIGT EFTERLÄNGTAD

För er som missat att det är den 25:e imorgon vilket innebär LÖN. Så grönjävligt efterlängtad. ÄR skyldig mitt eget sparkonto x antal tusen nu. Så nu ska Spara sitta på min axel som en fé och låta Slösa slumra.

FÖRSTA DAGEN ÄR ALLTID MENINGSLÖS

Totalt meningslös första dag i skolan. Börjat ny tjej i klassen såhär inför sista året, från västerås.

Berättade för min mentor om min resa och sa även att jag strubtade i att jag skulle få avslag på ansökan om ledighet och att jag tänkte åka ändå. Jag såg att hon förstod men hon sa att hon inte stöttade mig. MÅSTE byta lektionen på onsdagar, de måste ju förstå att man vill kunna kombinera skola och jobb. Men oftast förstår inte skolor sådant utan tycker man ska koncentrera sig enbart på skolan fast de samtidigt tycker det är bra med erfarenhet. Skolan borde verkligen kunna individualiseras mer.

Träffade en skingrad Linnéa efter hennes första dag på lärarhögskolan. Hon har missat lite i utbildningsplanen tror jag.. Sånt händer och tur att man kan ändra sig och börja plugga till nästa termin istället!

Nu ska jag sova så trött i kroppen jag kommer vara imorgon. Börjar inte föen halv 11 men tänkte jobba lite innan skolan. Tidseffektivitet, det gillar jag!

TRÄNINGSDAG 1: GYM

Idag börjar mitt nya liv. Har gjort upp ett schema om vad som ska göras under veckorna. Träning framförallt. Men även jobb och körning m.m.

Rodde, cyklade, sprang och körde lite styrka överkropp idag. Jag var starkare än mamma, det har jag aldrig varit så jag är nöjd. Just nu iallafall, i utgångsläget.

Fick lite skavsår igår när jag sprang. Resulterade i värre skador idag.

 
Ganska oskönt skavsår. Under foten, det absolut värsta stället.

MRS BORDE

Jag vet att jag borde gått upp och gått till jobbet men va fan. Första dagen i skolan så får man faktiskt softa lite. Maja kanske kommer förbi en sväng så får vi väl sällskap till skolan.

I eftermiddag vankas det gym med mamma som ska köpa kort idag. Ser fram emot att bli lite fit igen. Sprang milen igår och det gick exakt på samma tid som sist. Lite högmodig fart i början och fick stanna några sekunder efter en språmgmarch upp för en backe för att inte nåt skulle komma upp.. Ska sätta mif i eftermiddag och göra upp ett schema för mitt liv.

Kommer hinna träna massa och jobba om nu det kommer behövas. Måste erkänna att det faktiskt känns lite skönt att komma igång igen. Men det är bara för att seglingen kommer rädda mig när det kommer vara som tuffast tror jag.

Spelningen går inte att rädda utan vi flyger ner runt den 10 oktober. Väldigt trist och sen förstör jag med säkerhet för resten av bandet. Men sånt är livet..


SCHOOL AGAIN

Har förträngt det in i det sista, men imorgon börjar sista året av pluggande. Har kollat schemat vilket är helt okej, förutom nån dag med fyra timmars håltimme. Sovmorgon alla dagar utom en, passar mig alldeles utmärkt!

Nu ska man bara leta fram alla skolgrejer igen då. De som jag plockade undan och gömde i början av sommaren.

FOTOGRAFERING AV NICOLE

Idag har jag varit och blivit fotad av Nicole. Hon ville öva på sina skills och jag ville få lite fina bilder. Ska bli jättekul att se resultatet. Hon är väldigt duktig redan trots sin ringa ålder. Önskar jag hade börjat lite tidigare med fotandet också.

TÄLT PÅ GÅRDEN

En eftermiddag i brist på annat att göra tvättade jag bort all öl och annat snusk från festivaltältet. Jag tältade på gården. Mycket
trevligt.

VITABERGSPARKEN

Vi var ute på picnic i Vitabergsparken.


Maja


Emelie påväg mot körkortet

¨
När de sista personerna kom, kom även regnet


Sen började det hagla så smått..

IKEASOFFA

Fredagskväll. Tillbaka till Linnéas hus. Varit alldeles för lite umgänge där den här sommaren. Vi drack vin och hade väldigt trevligt ända in på småtimmarna.

Lördagmorgon. Vakna upp i Linneas hus alldeles ensam, äta frukost och sen ner till bagaren. Kolla fotboll på IP och få skjuts in till stan. Kolla på Dannes nya lya som ligger i mina hoods. Första vaxholmaren in till den stora staden, GRATTIS! Vi satte ihop hans nya IKEAsoffa, gick ovanligt lättsamt. Kommer förhoppningsvis bli en del häng där. Tar 4,5 min hem till mig (klockad tid) haha.


Danne and the new sofa

Lördagkväll. Åkte hem till Emma och förade lite och äkte sen till Helens bakficka och smygtittade på killar. Det var väldigt trevligt.

NOT GOT TIME

Hinner inte riktigt nu. Ska träffa Kim för att åka hem till Emma (hennes första permis). Ska bli riktigt trevligt!

SHE'S TALKING AGAIN

Herregud, när ska hon förstå att jag inte kunde bry mig mindre om vad hon gör. Arbetskamraten alltså. Hon sitter och berättar att hon var på berns igår och att de drack champange och om hennes kompis hår i maten och att de blev bjudna på kaffet.

Hur kul låter det ens när jag återberättar det? Tack och lov så ringde det på hennes telefon.

9 TIMMAR

Helt oroligt skönt att få sova 9 timmar. Känner mig verkligt utvilad. Idag får jag se hur mycket jobb det finns här på jobbet annars finns det ingen anledning att sitta här när det är såhär fint väder ute.

Är på riktigt bra humör idag.

GITARRGUDINNA

För första gången på jag vet inte hur länge har jag suttit hemma i tv soffan med mamma och Thomas och tittat på friidrotten. Väldigt oenergiskt av mig. Kan lika gärna sova nu.

Det har dock dykt upp ett litet problem. Spelningen på Harry B James är den 13 oktober och Gladanseglingen börjar typ nere i Spanien den 12e. Hatar när två sjukt roliga saker måste ske på samma gång.

Repet idag var kul och ganska ineffektivt. Anna och Alice har blivit stora nu då de börjat gymnasiet haha. Båda har börjat Södra Latin och Alice har såklart kommit in på yrkesmusikerlinjen. Då fstår ni kanske hur duktig hon faktiskt är på sin gura. En gitarrgudinna på 15 år. Awesome!

RUTTEN



Cadiz (Spanien) - Las Palmas (Kanarieöarna) + några stopp på vägen antar jag.

UT PÅ NYA ÄVENTYR







Ingrid ska med!



På med uniformen igen!

ROSA MOLN

Studsar på rosa moln! ONE TWO WHOOP WHOOP


GLADANSEGLING

Efterlängtat och positivt besked från FC Fogis!
JAG KOM MED PÅ DEN FYRA VECKOR LÅNGA SEGLINGEN V. 42-45 FRÅN CADIZ TILL LAS PALMAS!! Jag är i extas och överlycklig!


AAHHHHH ingen är lyckligare än jag just nu :)

BABASONIC

Mötte upp Matilda Karlstad med vänner på Mariatorget. Gick och mötte upp Mathilda och vän för att sedan stå i den alltid lika oändliga kön till Babasonic. Vi var där kvart i tio, de öppnar tio och kön var redan 30 meter lång. Vi lyckades tränga oss fram och kom gjorde även Emelie och Julia. Karlstad med vän stog kvar längst bak och kom inte in fören elva lagom glad.

Kass musik spelades och jag var på dåligt humör. Var påväg hem där ett tag. Men vad har man vänner till liksom? :)

Kvällen avslutades vid stängning. Alla pengar är nu officiellt slut.

REPA

Var och repade igår. Visade sig att spelningen är 13 Oktober och inte september som jag trodde. Vilket betyder att jag möjligtvis kommer vara borta och segla. Vet inte riktigt hur vi ska göra med det där om jag nu kommer iväg. Väntar fortfarande spänt på besked. 2 veckor sent..

Nya låtar ska övas in också. Kul kul. En lätt ringrostighet har äntrat kroppen under sommaren och jag var som vanligt sist med att få in allt. Mest garv och jag bjöd på mig själv. I feel free är en av de nya låtarna som ska sjungas och framföras. Och äntligen kanske jag får spela min efterlängtade tamburin haha.

SOMLIGA HAR ETT ÅR KVAR

Skolångesten blev väldigt påtaglig när jag började tänka på projektarbete och praktik. Praktiken är i fyra veckor i oktober, vilket betyder att det är ganska snart.. Har ingen som helst lust att börja skolan igen.

Somliga har ett år kvar.


THEY TELL ME TO STOP

They tell me to stop smoking but I do it anyway. I don't care now I can't see it hurt me
They tell me to stop drinking but I do it anyway. I don't care now maybe I've died inside.

Dr Suzanne Mattox loves me - The Wombats

HEJDÅ SOMMAREN

Fint väder idag fast nu är det höst i luften. Hejdå sommaren!

Kaffe är min nya drog.


FOR REAL, SPELNING PÅ HARRY B JAMES

Ännu en monsterdag avklarad. Lugnt som fan på JC så jag klagar inte. Detektivbyrån är fortfarande lika nice. Vill ha rewinda sommaren och inte jobba överhuvudtaget och inte bränna så mycket pengar, men jag klagar inte.

Klart för spelning på Harry B James for real den 13 september. Herregud, det är ju sjukt snart!

SEGELBRALLOR

Ryktas om 50% på seglarbrallor. Läge att gå ner till gamla stan och Nautiska och kolla status.

NARKOMAN

Hade tänkt att bli narkoman av olika slag i höst

ARBETE
PLUGG
TRÄNING
KÖRA BIL
FEST

Det går nog skitbra.

SPELNING PÅ HARRY B JAMES

Häftiga bandet in action.

Ryktades om spelning på Harry B James. Alice så gullig som inte visste vad det var. Hoppas det blir av! Stort ju!

STANDARDER

Herregud vad folk ringer och frågar efter mina standarder. Panik! Typ tredje samtalet idag.

SAME SAME


Jag och Olivias kompis.

Jag var i chock när jag såg att hon hade en likadan på sig. Inte så att den var ny heller.. 
Malou, Mathildas syster, sa att man fan ska börja gå ut i likadana kläder som kompisen. De gör tydligen så i Japan. Fast hur kul är det egentligen?

SYSTRAR



Cissi, jag och Olivia.
Saknar de gamla goa tiderna tillsammans.


LÅNGHELG

Jaha, så var man tillbaka på jobbet efter en långhelg. Idag är det dubbelt jobb som gäller. Ska nog ta det lugnt ikväll sen, var ett tag sen känns det som. Träningsvärken i ryggen is killing me för övrigt.

SIGNALMATROS? NEJ TACK

Mönstrade som sagt igår. Allt gick hyfsat förutom styrkan, men med lite flax får jag komma tillbaka om typ ett halvår och dra igen. Har träningsvärk i ryggen av alla ställen.

Tjänsteförslag från mönstringsförrättaren; signalmatros. Nej tack. tack och lov att försvret ska bli frivilligt och att jag inte behövde bestämma mig igår..

MÖNSTRA

Nu ska jag åka och mönstra. Är inte nervös än, men det kommer nog, så det behöver jag ialla fall inte oroa mig för. Sovit alldeles för lite också.

Wish me luck!

INTE I FAS

Åkte hem från Edholma med Jens som tydligen för övrigt bor typ granne med mig. Så ringer Mamma och säger att hon kommer hem idag istället, inte helt okej men bra att hon sa något. Har städat undan det värsta i alla fall. Dock ligger ju tält, liggunderlag, ryggsäck från Emmaboda fortfarande kvar på halgolvet men jag pallar inte idag.

Är inte helt i fas idag märkte jag just. Kräftskiva och utgång på kabben sätter sina spår. Nu ska jag till jobbet. Jobbar säkert till 21.15 också. Måste kolla upp vart jag ska hålla hus imorgon och vad jag ska ha med mig. Herregud, jag ska verkligen mönstra imorrn. HAHAHA

ÄTA BÖR MAN ANNARS DÖR MAN

Ska picnica med tjejerna i klassen nu. Vitabergsparken. Massa mys förhoppningsvis! Har bryggt kaffe och hittade min finfina termosmugg som jag så fint köpte av Fanny och hennes UF-företag.

Ska gå nu för att hinna köpa med saker att äta på. Blivit dålig på att äta har jag märkt. Äta bör man annars dör man.

NÄR MAN LETER EFTER NÅT OCH HITTAR NÅT ANNAT


Skärp funnet i gömd låda i mammas garderob


Ännu ett fint skärp



Finns det nåt bättre än att hitta fynd i en bortglömd låda? Letade efter stativet till kameran men hittade fyra skärp och en fin tygkasse. Förgyller dagen.

NEW DRESS ON



Svass-klänningen is on

SVASSA RUNT

En fin dag. Jag har tagit på mig min nya klänning och tänka svassa runt lite på stan i min ensamhet. Kan alltid behövas efter en sån dag som igår då jag låg i sängen hela dagen och tyckte jävligt synd om mig själv. Bakis också. Fy fan.

Nu är det helg och jag jobbar lör och sön. Vet inte om det är värt det längre. Linnéa kommer iallafall hem imorrn ska bli kul att höra om hennes hyss och äventyr i Biarritz och Paris.

ENOUGH?

Jag har bort mig. Fine. Jag skäms. Is it enough?

YESYESYES

YESYESYES. Taggad till max för utgång på Babba med Mathilda. Jobbet gick bra, rusade hem och har duschat och gjort iordning mig på 20 min. Bravo

CHEVRE

Chvrémackan satt där den skulle. Alltid gott på Cozy i hörnet Folkkunga-/götgatan. Nu jobb i 40 minuter sen den långa färden ut till förorten.

STAR FM

Star Fm är en bra radiokanal det. Är nöjd att jag har hittat den.

LUNCHDEJT

Lunchdejt med Ingird och möjligtvis Fanny idag. Trevligt med sällskap. De kommer in vid ett, kommer väl svimma av hungernöd innan dess men vad gör man inte?

Sushi? Fast jag antar att inte Fanny äter det..

GOSEDJUR

Lustigt att de pratar om gosedjur på RIx Morgonzoo. Kom att tänka på att jag faktiskt har några kvar haha.

FLER BILDER FRÅN BLIDÖ









GER UPP

Jag ger upp. Lång dag imorgon. Jobb SIS sen JC till 21.

SÄLLSKAPSSJUKA

Att inte kunna vara ensam är en jobbig sjukdom. Sällskapssjuka av någon svårare variant måste jag ha.
Sällskapa med mig nu?

RASTLÖS TVÅ

Lika rastlös idag. Hoppas Mathilda ska ut idag igen då följer jag med och går typ all in.

Hatar att vara ensam.

SKA BARA TITTA LITEGRANN

Sneakade in på både Monki och Weekday efter jobbet. På monki ringde Kim och sa att hon tyckte sig ha skymtat mig så där hittade vi varann vid provrummen. Monki bjöd på mycket snygga saker. Hem följde ett randigt linne, vit oversize t-shirt och ett par chinos med hög midja i oidentifierbar färg. Vidare till Weekday och hittade klänningen Mathilda hade på sig igår som var så fin men i aprikos typ. En sväng på H&M är ett måste när man ändå är ute i köparsvängen men hittade inte så mycket utan bara en väska, vilket nog var tur.

Nu börjar pengarna tryta, 13000 kr har spenderats på lite oklara saker den här sommaren trots att jag varken rest eller haft några större utgifter. Riktigt bra kämpat om jag får berömma mig själv. Trist bara att allt nu är borta. Aja, har man jobbat hela sommaren måste man ju få unna sig ett eller annat.

BLIDÖ PICS


Kim och jag


Cykla är livet


Påväg hem efter tennis


Mys på bryggan


Fruktsallad på solklippor


Vackert


Sailor


Kimmies Converse

REA

Ryktas om rea på weekday. Man kanske ska gå förbi...


EN MINUT ÖVER FYRA

En minut över fyra är det tomt på våningen- då slutar sälj och de springer härifrån. Alltid lika kul att se.

KÄRLEKENS ALLA FÄRJOR

Ibland ogillar jag hur mycket minnen musik kan föra med sig.

Detektivbyrån - Kärlekens alla färjor.

TOPPAT MED..

Nu är det ju så att jag måste städa hemma igen. Eller städa, mer plocka. Tält och sovsäck från Emmaboda ligger över hela hallen toppat med packningen från helgen på blidö. Får väl panikstäda innan mamma kommer hem i vanlig ordning. Dock har jag lyckats med att inte döda blommorna hemma, historiskt!

Filisoferar vidare i uttråkningens tecken..

CHEFEN

Åhnej. Chefen är tillbaka på jobbet. Pest och pina.

RAIN

Det regnar. Jättemycket. När regnade det sist egentligen?

RASTLÖSHET

Rastlösheten har ingen hejd i min kropp. Igår efter att ha jobbat 11 timmar så fanns den kvar. Energin. Trots att vi bara var tre personer från 18-21 igår och galet mycket folk. 

Mathilda skulle ut på F12 så jag följde med. Lite dans och mycket spana på människor. Ingen alkohol så jag mår som en gud idag. Mycket skönt.

Dock vaknade jag av att grannens rullgardin smälldes upp vilket betyda att man är försenad. Mobilen hade stängt av sig. Den gick inte att få på. Sätta i laddaren och upptäcka att klockan på mobilen är 8 fast den egentligen är 10. Bra va? Blir så lycklig över min telefon!

VIDARE

Vidare till nästa jobb då. Jag är inte bitter nä.

SLAPPA? NÄÄ

Den här helgen har räddat min sommar tror jag. Tror inte jag förstår att jag jobbat verkligen hela sommaren förutom två veckor. Det känns att det har tagit lite hårt när man väl slappnar av.

Såg i kalendern att jag jobbar dubbelt idag. 9-16 SIS, 17-21.15 JC. Back in the game direkt. Ingen onödig vila här inte..


BLIDÖ

Blidö here I come. Nu drar jag ut till Kim på landet. Det ska bli sinnessjukt skönt faktiskt. Hoppas vädret håller i sig också! Hörs på söndag eller nåt. TOODELS

ZOMBIE

Måste sova. Är en zombie. 100 gäspningar senaste två timmarna. Känns ju kul när man sitter och dricker öl med en kompis.

Behöver verkligen lite skönhetssömn.

STÄDTANT

Baksmällan ger med sig tack och lov. Det var riktigt illa på jobbet där ett tag. Kalle kommer in till stan och vill dricka öl. Det är ju egentligen det sista jag vill ha just nu men jag kommer säkert ändra mig när jag väl sitter där.

Har städat lite och jag känner mig väldigt duktig. Jag är en liten städtant

BABA

Middag med Ingrid, trevligt och gott. Sen utgång med lite tjejer från klassen. Dom hade förat, det hade inte jag. Jag ville komma ikapp- det gjorde jag. Slirade ut vid tre tiden, åt en korv och sen gick vi hem till mig. Tre däckade i soffan, en gick och la sig och var duktig medan jag och den sista satt i fönstret och såg stockholm bli ljust igen.

Däck i soffan vid halv fyra


Vid fyra-halv fem stack Mathilda med vän med första pendeln hem.

Jag har sovit max tre timmar, jag är superdupertrött. Men det är smällar man får ta.

Hej, det är morgon och jag är bakis. Låt mig va!

Brunch intages vid datorn på jobbet. Jag vill bara sova.

BLOODY BEETROOTS

BLOODY BEETROOTS.

Attans bra. Synd bara att jag missade dom på Emmaboda.

10,7 KILOMETER

Jag gav mig ut för att springa. Tänkte att jag borde springa längre eftersom de 5 kilometrarna som jag brukar springa inte känns längre. Så var jag i valet och kvalet medan jag sprang. Men så sprang jag över Liljeholmsbron och sen var det bara att bita ihop och springa. Att se Skanstullsbron i fjärran kändes lite jobbigt.

Men fan va bra det gick, var tillbaka hemma 1 h och 5 minuter senare. Och så tänkte jag att jag måste ju kolla på en höft hur långt det faktiskt är. 10,7 kilometer enligt eniro. Känns sjukt bra!


VARFÖR HÖR HAN AV SIG?

Jag förstår inte. Förstör en hel dag bara sådär på ett kick. Tänk vad sårbar man är fast man tror att man har glömt allt. Ignorerat i de stunder man faktiskt har tänkt på det. Men så fort det kommer lite för nära så brister det. Helvete.

Ett brev, ett jävla brev va vad han ville skicka. Men gör det då så man får reda på vad fan du vill!

Äckliga, sorgliga, ynkliga människa

SER SLUTET

Jag ser slutet i tunneln efter att ha hållt på med samma projekt/arbete i snart 1 år. Helt sjukt egentligen eftersom det egentligen skulle ha gjorts på 200 timmar och jag snart har suttit 1000 timmar med det här. JA, 1000 timmar, snacka om missbedömning haha.

Det jag undrar dock är om jag kommer få nå mer småjobb här i höst. Det är ju tråkigt men samtidigt så perfekt eftersom det ligger 2 minuter hemifrån och så kan jag jobba lite när jag vill. Det återstår att se när bossen kommer tillbaka från semestern om nån vecka eller så.

KLARAR VI DET?



Två år sen med Linnea, Saxen och Kimmie.

Påväg till Äpplarö från Blidö för kräftskiva när seglet sprack efter en distans haha. Men det gick ju bra ändå. Jag och Kim överlägger hurvida vi klarar av att segla ensamma till Grinda i helgen, vilket jag tror absolut att vi gör. Någon gång måste vara den första som Kim sa. Jag menade på att vi för fan är födda på havet, Kim är typ seglarinstruktör och jag är.. Jag är bara skön.

Egentligen är jag mest rädd för att navigera fel, köra på grund, styra och att motorn ska dö när man som mest behöver den, men annars gillar jag allt haha. Nä, har man klarat av att högfartnavigera med en stridsbåt så ska man nog klara en 7 meter lång segelbåt med en snurra på typ 5 hk. Eller?

SOMLIGA HAR ETT ÅR KVAR



Full segelmundering innan skiva. Jag, Ingrid och Linnea.

Saknar studenttiderna, men de kommer ju igen, för min del iallafall. Bara ett år kvar!

VILL TILL SKÄRGÅRDEN


Midsommar söderöra 2008

Jag har verkligen inte gjort sånt jag brukar göra den här sommaren. Inte ens en midsommar i skärgården har den bjudit på. Ingen vistelse på härliga Söderöra, inget Märsgarn och sjövärnskåren, alldeles för lite umgänge med vännerna och alldeles för mycket tid i stan. Har inte ens badat i år eller överhuvudtaget varit på en strand.

Förhoppningsvis bjuder helgen på lite av de saknade delarna. Blidö med Kim, kanske lite segling och förhoppningsvis massor av sol och härliga foton.

LAX OCH SILL

Har suttit vid datorn precis hela dagen, och sitter jag inte så tar jag med mig den vart jag än går. Nu står jag i köket och tycker synd om mig själv. När jag väl ska äta hemma så är mamma borta på semester och vem lagar då mat? Va? Kanske i och för sig är därför jag är hemma.. Hmm, nu kom jag på mig själv.

Hittade MYCKET gravad lax i kylen men den var inge god. Hittade även favoriten senapssill så det blev lite sånt också, med gräddfil. Sicken höjdare!

Vilken delikatessmiddag, ska bli spännande de resterande 13 dagarna.

SÖNDAGEN, HEMFÄRD


Innan avfärd


Soptipp

TREDJE DAGEN


Evigt garv åt besökare i campet


Onyktert


Ängen





Gjorde den långa färden från byn lite lättare


Nighttime

MASSA MYS

Massa mys ute i Vaxholm med Linnea och Kalle. Middag ute i solnedgången på kullarna och sedan mys i infravärmen på den berömda verandan. Corona, chips och cigg så är jag hemma.

ANDRA DAGEN


Elin


Sanna


Massa gitarrskrål i Camp Moria (ja, jag klämde också i fick jag höra)


Spår och överlycklig på BOB HUND


FAN-TASTISKT. Bob Hund


Festivalpåsen var med även i år. Pimpad


EFTER EMMABODA

At work again efter Emmaboda. Känns segt. Skulle ju inte bangat på lite mer festivalande. Ingen på hela avdelningen. Ska umgåsas med Linnea idag eftersom hon sticker till France imorrn för surfing. Jag är inte alls avundsjuk..

FÖRSTA DAGEN


Campnamnet är först upp efter första ölen


Elin





Maja

Olof i Camp Moria


I Camp Oompalompie


Levon

RSS 2.0