UTAN TUNNELBANA ÄR VI INGENTING

Stockholm blir totalt lamslagen utan tunnelbana. Utan tunnelbanan är vi inte ett skit.
Stockholm är Sveriges huvudstad och vet fortfarande inte hur man gör när det blir löv på spåren om hösten eller hur man sätter in ersättningsbussar på mindre än två timmar.
Det är nog bara Stockholm som kan lyckas med det utan att någon blir egentligt förvånad.
Är nåt störst bäst och vackrast så kan man komma undan med mycket.

Kommentarer
Postat av: Olivia

Det är precis av denna ovanstående anledning som gör att jag stödjer planka.nu. Varför ska jag betala för en tjänst som uppenbarligen inte fungerar. Accesskort, vanligt SL-kort, remsa, sms-biljett kan kyssa mitt snygga arsle.



Planka innebär inte bara att du visar din ståndpunkt vad det gäller SL som en fungerande tjänst. Utan även att du slipper spendera dem där äckliga 690 kronorna i månaden på något som skulle kunna gå till något som i alla fall fungerar. Taxi före SL. Varför ska jag vara trevlig mot en äckligt snäsande spärrvakt ? Varför ska jag betala för en biljett som kommer innebära en uppenbar försening ?



Så, jovisst, tacka SL. Tacka SL för att dem fortfarande har förmågan att reta upp mig och varje stockholmare varje jävliga morgon eller natt. Tack SL för en utveckling som går bakåt. Tack SL för att ni fortfarande inte lyckats få bukt på stanken i slussen. Tack SL för icke-svensk-talande spärrvakter som fortfarande inte vet hur man kontrollerar en sms-biljett.

2009-09-05 @ 15:21:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0